Genomineerd voor de startersprijs 2024!

20230830184126 IMG 4372

"Verhalen die je raken".

Enige tijd geleden kreeg ik een mail welke ik oprecht 2 keer moest lezen! Er stond: Gefeliciteerd! Je bent genomineerd voor de startersprijs 2024! 

Het Ondernemersgala Hoeksche Waard is een tweejaarlijks evenement en voor de komende editie heeft de organisatie gekozen voor het thema: "Verhalen die je raken". De prijs legt de focus op de menselijke kant van ondernemerschap en wil ondernemers aanmoedigen hun verhalen te delen. Omdat ondernemerschap niet alleen gaat over het opbouwen van bedrijven; het gaat over passie, doorzettingsvermogen en het vermogen om anderen te inspireren. Naast vele mooie andere bedrijven kan er dus op MerbelCare gestemd worden! En dat vind ik toch wel ontzettend bijzonder!! Hoe deze reis ook zal verlopen, ik ben heel dankbaar voor de nominatie en het plezier wat ik er door ervaar!

Vindt jij dat MerbelCare deze mooie prijs verdient? Wil je me helpen het geluid en ervaring van goede, warme en betrokken zorg verder te verspreiden in de prachtige Hoeksche Waard? Stem dan op mij! 

Stemmmen kan tot 8 april op de volgende site: https://stem.ondernemersgalahw.nl/evenement

De opbrengst van de kaartverkoop het gala gaat naar een mooi doel: Stichtingmooimens! Een woon intitiatief voor jong volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking in Oud Beijerland! 

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Wilt u meer weten over aanvullende mantelzorg van MerbelCare? Vul dan het aanvraagformulier in! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een intakegesprek.

Aanvraagformulier

Aanvraagformulier

Gegevens achterlaten

Geslacht*
Voor welke dagen zoekt u zorg? *