Onze Missie

Als zorgverlener zie en bemerk ik de veranderingen in de zorg en in de samenleving. Het bieden van zorg en continuïteit hiervan wordt door diverse redenen steeds meer een uitdaging door onder andere personeelsgebrek in de zorg. Ouderen blijven steeds langer thuis wonen doordat er geen ruimte is in een zorginstelling of omdat ouderen dit graag zelf (zo) willen. Dat is een begrijpelijke wens, maar soms is er dan wel hulp of ondersteuning nodig, van naasten of professionals. 

Zelf weet ik uit ervaring wat mantelzorg is, hoe ontzettend waardevol dit kan zijn, maar dat het soms ook zwaar kan zijn. Met MerbelCare kan ik u en uw naaste in uw eigen omgeving ondersteunen. Ik ben een aanvulling op de reguliere thuiszorg, die vooral medische hulp bied. 

MerbelCare is er voor thuiswonende ouderen in de Hoeksche Waard en kan ondersteuning bieden als: Aanvullende mantelzorg/ondersteuning van mantelzorgers.

  • Huishoudelijke ondersteuning, gezelschap, voor lichte tuin werkzaamheden, maar ook voor ondersteuning bij het verzorgen van (huis)dieren. 
  • Begeleiding bij doktersbezoek of andere medische afspraken.
  • Ondersteunen in de zorg rondom iemand met (beginnende) dementie.
  • Maatje om samen bewegen.

Alles wat u nodig hebt om zo lang mogelijk en prettig thuis te kunnen blijven wonen. Kwalitatieve zorg vind ik ontzettend belangrijk. Doen wat je beloofd hebt en wat afgesproken is. Geen onnodige administratieve handelingen maar korte lijntjes en snel geregeld. Zodat u en uw naaste zo snel mogelijk en goed geholpen worden. Daar zet ik me voor meer dan 100% voor in. 

Mijn kernwaarden zijn: Betrouwbaar, Kwaliteit en volledige aandacht.

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Wilt u meer weten over aanvullende mantelzorg van MerbelCare? Vul dan het aanvraagformulier in! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een intakegesprek.

Aanvraagformulier

Aanvraagformulier

Gegevens achterlaten

Geslacht*
Voor welke dagen zoekt u zorg? *