Tarieven/vergoedingen

Het tarief wat u betaalt voor de ondersteuning is gebaseerd op het aantal gewerkte uren en op welke vorm van ondersteuning u of uw naaste nodig heeft. 

We bieden verschillende pakketten aan waaruit u kan kiezen, zodat vooraf duidelijk is wat de kosten zijn voor de ondersteuning die u of uw naaste nodig heeft. Dit bespreken we graag met u in een kennismakingsgesprek.

Vaak is het mogelijk aanvullende mantelzorg vanuit een persoonsgebonden budget (pgb) vergoed te krijgen. Een pgb is een budget van de overheid waarmee u zelf aanvullende mantelzorg of ondersteuning kunt inkopen.

Als u een indicatie heeft, kunt u aanvullende mantelzorg betalen uit dit budget. U kiest zelf van welke organisatie u ondersteuning wilt hebben. Vanuit een pgb kunt u dus ook de ondersteuning van MerbelCare betalen.

U vraagt een pgb aan bij de gemeente, zorgverzekeraar of via het zorgkantoor. Waar u moet zijn hangt af van de zorg die u nodig heeft. Ik kan u hierbij helpen en er informatie over verstrekken. 

Ook kunt u de ondersteuning van MerbelCare particulier bekostigen. 

Aanvullende mantelzorg aanvragen?

Wilt u meer weten over aanvullende mantelzorg van MerbelCare? Vul dan het aanvraagformulier in! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een intakegesprek.

Aanvraagformulier

Aanvraagformulier

Gegevens achterlaten

Geslacht*
Voor welke dagen zoekt u zorg? *